19.03.2024
ışığa doğru ışığa doğru ışığa doğru ışığa doğru ışığa doğru
ışığa doğru ışığa doğru
ışığa doğru ışığa doğru
ışığa doğru ışığa doğru
ışığa doğru ışığa doğru
 
Lİ-Lİ  
Lİ-Lİ

Olay, uzun yıllar önce Çin’de yaşandı. Li-Li adlı bir kız evlendi ve kocası ve kayınvalidesi ile birlikte yaşamaya başladı. Kısa bir süre sonra Li-Li, kayınvalidesi ile geçinmenin çok zor olduğunu anladı. İkisinin kişiliği tamamen farklıydı, bu da onların sık sık kavga edip tartışmalarına yol açıyordu. Çin geleneklerine göre bu hoş bir davranış değildi ve çevrenin tepkisini çekmişti. Birkaç ay sonra bitmez tükenmez gelin-kaynana kavgalarından dolayı ev ortamı dayanılmaz hale gelmişti. Artık bir şeyler yapmak gerektiğine inanan genç kadın, doğruca babasının arkadaşı olan baharatçıya koştu ve derdini anlattı.

Yaşlı adam ona bitkilerden yaptığı bir ilaç hazırladı ve bunu kayınvalidesi için yaptığı yemeklerin içine, 3 ay boyunca, her gün azar azar koymasını söyledi. Zehir az az verilecek, böylece kayınvalideyi gelinin öldürdüğü belli olmayacaktı. Yaşlı adam, genç kadına şüphe çekmemek için kayınvalidesine çok iyi davranmasını, ona en güzel yemekleri yapmasını tembih etti. Sevinç içinde eve dönen Li-Li yaşlı adamın söylediklerini aynen uyguladı. Her gün en güzel yemekleri yaparak kayınvalidesinin tabağına zehri azar azar damlattı. Kimse şüphelenmesin diye de ona çok iyi davrandı. Bir süre sonra kayınvalidesi de bu güzel davranışlar karşısında oldukça değişti ve Li-Li’ye kendi kızı gibi davranmaya başladı.

Evde artık barış rüzgârları esiyordu.
Genç kadın kendisini ağır bir yük altında hissetti. Yaptıklarından pişman bir vaziyette baharatçı dükkânının yolunu tuttu ve yaşlı adama, o ana kadar kayınvalidesine verdiği zehirleri, onun kanından temizleyecek bir iksir için yalvardı. Yaşlı kadının ölmesini artık istemiyordu.

Yaşlı adam, gözyaşları içinde konuşan Li-Li’ye baktı ve kahkahalarla gülmeye başladı. “Sevgili Li-Li” dedi. “Sana verdiklerim sadece vitaminlerdi. Olsa olsa kayınvalideni sadece daha da güçlendirdin, hepsi bu. Gerçek zehir ise senin beyninde olandı. Sen kayınvalidene iyi davrandıkça o zehir de dağıldı ve yerini sevgiye bıraktı. Böylece siz gerçek ana-kız oldunuz.” 
SON GİRİŞLER
CHAKRA
RUHSAL AKTÜALİTE
REİKİ
SHAMBALLA ŞİFA SİSTEMİ
NLP
EFT
FENG SHUI
MEDİTASYON
YOGA
YAŞAM KOÇLUĞU
PRATİK BİLGİLER
NADİR ÖZYİĞİTTEN MAKALELER
EVRENDE ZEKİ HAYAT
TEKRARDOĞUŞ-ENKARNASYON
RÜYALAR
PARAPSİKOLOJİ
ÖLÜM-ÖLÜME YAKIN DENEYİMLER-ÖTEALEM
NEW AGE
KAYIP UYGARLIKLAR
YARATICI İMGELEME
REGRESYON TERAPİSİ
ÖZLÜ SÖZLER
ALDEA NIN KALEMİNDEN
GMA-GÜMÜŞ MOR ALEV ENERJİSİ
BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ
ERGÜN ARIKDAL
BEDRİ RUHSELMAN
SPİRİTÜEL PAYLAŞIMLAR
ALİ KARACA'DAN PAYLAŞIMLAR
SİRİUS MİSYONU TEBLİĞLERİ
ALTIN ÜÇGEN ENERJİSİ-GOLDEN TRIANGLE HEALING
IŞIL JALE
MAKALELER
ETKİNLİKLER
BİLİNÇALTI ,TELKİN VE OLUMLAMALAR
DUYURULAR
ÇALIŞMALARIMIZDAN GÖRÜNTÜLER
EĞİTİMLERİMİZ
ÜRÜNLERİMİZ
KİTAPLARIMIZ
SORU-CEVAP BANKASI
ŞİİRLER
ÜYELERİMİZDEN GELEN YAZILAR
HİKAYELER VE ÖYKÜLER
DOĞAL YAŞAM
KİŞİSEL GELİŞİM
TAMAMLAYICI TIP
METAPİSİŞİK SÖZLÜK
RUHSAL TEBLİĞLER
ENERJİ DENGELEME TEKNİKLERİ
TEMEL BİLGİLER
TEMEL KONULAR

 

  ışığa doğru